Bryggen Blomster & Interiør Logo
Dekorasjon bryggen blomster hommersåk
IMG_7155

Om Oss

Vi er en lokal blomster og interiør butikk, som ligger rett ved sjøkanten på Bryggen Senter i Hommersåk. Vi leverer blomster og dekorasjoner til alle anledninger og tilbyr også et variert utvalg av interiør og gaveartikler.

Bryggen Blomster & Interiør startet først opp som »Søstra til Morten Blomster & Interiør» i 2021, i 2023 overtok Stine Milwertz driften fra sin Søster.

Alle bilder av blomster på våre nettsider er fra vårt arbeid.Vi er en lokal blomster- og interiørbutikk, som ligger rett ved sjøkanten på Bryggen Senter i Hommersåk. Vi leverer blomster og dekorasjoner til alle anledninger og tilbyr også et variert utvalg av interiør og gaveartikler. 

Butikken startet opp som ”Søstra til Morten Blomster & Interiør” i 2021. I 2023 overtok Stine Milwertz driften fra sin søster og det var nødvendig med et navnebytt  Siden «Søstra til søstra til Morten blomster & interiør» ikke klang like fint, gikk vi i stedet for Bryggen Blomster & Interiør. Stine har jobbet i butikken fra starten og har lang fartstid i bransjen, hun har fokus på høy kvalitet og gode kundeopplevelser og gleder seg til utvikle butikken videre sammen med de andre ansatte.

Når vi velger varer for vårt sortiment har vi et stort fokus på å tilby unike produkter av høy kvalitet, og jobber kontinuerlig for å finne artikler som gir «Den er jo perfekt til…»-kommentarer. Vi tror at alle på Hommersåk og omegn kan finne noe de liker hos oss, men håper også at flere fra storbyene (Sandnes/Stavanger) tar turen innom og ser. 

Vi legger stor stolthet i at våre blomsteroppsatser og kreasjoner skal være over forventning, uavhengig av smak og om du kjøper til deg selv eller noen du er glad i. Vi behandler blomster som et eget språk, og som en poet velger sine ord med omhu velger vi kun de beste råvarer Og slik en artist skriver og flikker for å treffe riktig sinnsstemning, lager vi buketter og oppsatser slik at blomstene kan tale for deg, enten det er i sorg eller lykke!

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til oss på Bryggen blomster og interiør! 
Alle bilder av blomster på våre nettsider er fra vårt arbeid.